Onvergetelijk Leven

Onvergetelijk Leven is een gecontracteerde aanbieder van dagbesteding in de gemeenten 't Gooi, Hilversum, de Ronde Venen, Montfoort, Oudewater, Stichtse Vecht, Utrecht (Vleuten/de Meern), Weesp, Wijdemeren, Woerden en gemeente de Bilt. In een veilige, inspirerende en huiselijke omgving biedt Onvergetelijk Leven senioren met geheugenproblematiek of sterke eenzaamheidsproblematiek 5 dagen in de week structuur, begeleiding en zinvolle dagbesteding.

Ons team bestaat uit professionele zorgverleners, stagiaires en vrijwilligers. Onvergetelijk Leven is tevens een erkend leerbedrijf. Directeur is Niek Visscher.

Vrijwilligers
Onze organisatie kan niet draaien zonder de hulp van vrijwilligers. Daarom zijn wij continu op zoek naar mensen die het leuk vinden om hun steentje bij te dragen aan een gezellige en zinvolle dagbesteding en die leuk overweg kunnen met (vergeetachtige) senioren. Kent u zo iemand of bent u dit zelf? Stuur een berichtje voorzien van een telefoonnummer naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. en we nemen a.s.a.p. contact op om de mogelijkheden te bespreken.

 

postervrijwilligerswebsite