Onvergetelijk Leven

Onvergetelijk Leven is een gecontracteerde aanbieder van dagbesteding in de gemeenten Utrecht West, Utrecht Zuid-Oost, Vleuten de Meern, Gooi- en Vechtstreek en de Bilt. In een veilige, inspirerende en huiselijke omgving biedt Onvergetelijk Leven senioren met geheugenproblematiek of sterke eenzaamheidsproblematiek 5 dagen in de week structuur, begeleiding en zinvolle dagbesteding.

Ons team bestaat uit professionele zorgverleners, stagiaires en vrijwilligers. Onvergetelijk Leven is tevens een erkend leerbedrijf. Directeur is Niek Visscher.

 

ISO 9001 bkauw 1

Onvergetelijk Leven is in bezit van het kwaliteitscertificaat ISO 9001. Het kwaliteitssysteem helpt ons:

  • bij het continu verbeteren van de kwaliteit van onze organisatie
  • bij het voldoen aan de wensen en eisen van de klant;
  • bij het verhogen van de klanttevredenheid;
  • bij het inspelen op risico’s, kansen, bedreigingen, toekomstige behoeften en verwachtingen.

Tevens helpt het ons te voldoen aan wet- en regelgeving. Onze missie is om als organisatie hoogwaardige zorg  te leveren, waarbij onze deelnemers een zo hoog mogelijk niveau van welzijn ervaren.

 

Vrijwilligers
Onze organisatie kan niet draaien zonder de hulp van vrijwilligers. Daarom zijn wij continu op zoek naar mensen die het leuk vinden om hun steentje bij te dragen aan een gezellige en zinvolle dagbesteding en die leuk overweg kunnen met (vergeetachtige) senioren. Kent u zo iemand of bent u dit zelf? Stuur een berichtje voorzien van een telefoonnummer naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. en we nemen a.s.a.p. contact op om de mogelijkheden te bespreken.

 

postervrijwilligerswebsite