Persoonlijke en zinvolle dagbesteding op vijf unieke locaties

5xlocatie1xbuiten

Onvergetelijk Leven biedt mensen met geheugenproblematiek op professionele wijze structuur, begeleiding en zinvolle besteding middels belevingsgerichte zorg. Dat wil zeggen dat de individuele zorg die tijdens de dagbesteding geboden wordt afgestemd is op de behoeften, wensen en mogelijkheden van de deelnemer. Wij bieden ten opzichte van grote zorginstellingen voor dagbesteding op een andere manierzorg aan. Wij denken en handelen vanuit vraaggerichte zorg en bieden vanuit passie en betrokkenheid, persoonlijke aandacht en professionele zorg.

Wij kiezen bewust voor kleinschalige locaties met een bijzondere en persoonlijke sfeer. Naast drie locaties (boerderijen) in Kamerik beschikt Onvergetelijk Leven ook  over een unieke locatie in Maarssen (aan het water) en in Hollandsche Rading. Daarnaast hebben we een buitenverblijf aan de Loosdrechtse plaasen waar we -als het weer het toelaat- regelmatig met cliënten verblijven en activiteiten organiseren.

Alle locaties hebben een eigen naam en bieden plek voor ca. 15 deelnemers. Alle locaties kenmerken zich door een huiselijke en gezellige sfeer en beschikken naast een groepsruimte ook over een hobbyruimte, een tuin en een rustruimte.

Kiwa heeft in augustus 2018 vastgesteld dat het door Onvergetelijk Leven B.V.gehanteerde kwaliteitssysteem en de toepassing daarvan voldoen aan NEN-EN- ISO 9001:2015. Dit certificaat is het bewijs dat Onvergetelijk Leven beschikt over een goed werkend kwaliteitssysteem (en dat hier naar wordt gehandeld), dat wij goed georganiseerd zijn, de cliënt centraal stellen en continu werken aan de optimalisatie van onze dagbesteding.

Klik HIER om meer over onze dagbesteding en organisatie te lezen.